Hyppää pääsisältöön

Haluatko tavata Mokoman ja kuulla uuden albumin ennen muita? Osallistu!

Uuden musiikin iltavuorossa käydään tällä viikolla Mokoma-kilpailu.

Akustinen Mokoma // Kuva: Tomi Mikola

Voit voittaa itsellesi ja kaverillesi pääsyn Mokoman 180 astetta -albumin ennakkokuunteluun.

Kisa käydään Uuden musiikin iltavuorossa tällä viikolla (viikko 41).

Puhelinskaba toimii näin: Uuden musiikin iltavuorossa 8.-12.10. ensimmäisenä auton "u-käännökseltä" kuulostavan äänimerkin jälkeen numeroon 09 148 28 22 soittanut voittaa. Viikon jokaisessa lähetyksessä jaetaan yksi palkintopaketti eli palkintoja on yhteensä viisi kappaletta.

Palkinto: Pääsy itselle ja yhdelle kaverille Mokoman 180 astetta -albumin ennakkokuuntelutilaisuuteen, Yleisradion M2-studioon Helsingin Pasilaan keskiviikkona 17. lokakuuta. Kuuntelutilaisuuden yhteydessä voittajat pääsevät myös tapaamaan yhtyettä!

Palkintojen toimitus: Palkintoa ei varsinaisesti toimiteta, vaan voittajille lähetetään sähköpostilla tiedot mihin saapua ja mihin aikaan.

Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin, vaan voittajan tulee olla itse paikalla. Ennakkokuuntelu tapahtuu klo 17, voittajien tulisi olla paikalla viimeistään kello 16:30. YleX ei kustanna voittajien matka- tai majoituskuluja.

Lähteet: YleX