Hyppää pääsisältöön

Käsikirjoittaja on viimein valittu - Fifty Shades Of Greyn saaminen valkokankaalle edistyy

Fifty Shades Of Grey -elokuvalle on löydetty käsikirjoittaja, joten hittikirjan saaminen valkokankaalle edistyy.

Fifty Shades Of Grey // Kuva: EPA/KAREL PRINSLOO

Kirjailija EL James myi elokuvaoikeudet Fifty Shades Of Greylle jo viime maaliskuussa, mutta elokuvan tuottajat ottivat aikansa projektin etenemisen suhteen. Nyt he ovat kuitenkin valinneet elokuvalle käsikirjoittajan, joka on Kelly Marcel. Hänet tunnetaan parhaiten Suomessakin pyörineen Terra Nova -sarjan käsikirjoittajana.

Fifty Shades of Grey -elokuvalle etsitään yhä ohjaajaa ja potentiaalisia näyttelijöitä.

Fifty Shades -pokkarit ovat tällä hetkellä Suomen myydyimpiä. Markkinointi & Mainonta kirjoittaa, että James ei jäänyt meilläkään yhden bestsellerin ihmeeksi, kun myös kakkososa nousi luetuimpien pokkareiden listan kärkeen. EL Jamesin kohutut Fifty Shades -teokset kuvaavat rakkaus-seksisuhdetta, jota dominoivat aikuisten leikit kuten sidonta. Koko trilogiaan kuuluu Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker ja Fifty Shades Freed -kirjat.

Lähteet: NME, M&M