Hyppää pääsisältöön

Radiohead-fanin kosto petturi-exälle: keikkaliput myyntiin ja naisseuraa haussa

Exänsä petturuudesta äkämystynyt nuorimies kosti kepulitemput laittamalla Radioheadin keikkaliput myyntiin häijyllä netti-ilmoituksella.

Radiohead // Kuva: myspace.com/radiohead/photos

Jokainen lie joskus joutunut kärsimään ihmissuhteissa, mutta tämä Radiohead-yhtyettä fanittava mieshenkilö laittoi katkeruutensa nettikansan nähtäville heittämällä keikkaliput myyntiin kitkerin sanakääntein. Liput olivat Radioheadin O2 areenan tämän illan keikalle Lontoossa.

- Nämä liput ovat myynnissä, koska sain kuulla nykyisen ex-tyttöystäväni (jonka oli tarkoitus tulla keikalle ystävänsä kanssa) vehdanneen kolmivuotisen suhteemme aikana kahden muun miehen kanssa, Stu-nimellä Gumtree-netti-ilmoituspalveluun myynti-ilmoituksen laittanut katkera mieshenkilö kertoo.

Ilmoituksessa Stu tarkensi myös haluavansa myydä liput viehättäville naishenkilöille, jotka olisivat halukkaita poseeraamaan hänen kanssaan flirttailevissa valokuvissa keikan aikana, jotta hänen nykyinen ex-tyttiksensä äkämystyisi.

Näinköhän Stu sai liput myytyä?

Lähteet: NME