Hyppää pääsisältöön

Hard Rock Cafen seinille ei kenen tahansa muistoesineitä aseteta - näiden suomalaisbändien tavarat kelpaisivat

Suomen ensimmäinen Hard Rock Cafe -ravintola avaa ovensa asiakkaille ensi viikolla. Ravintolassa on ketjulle tyypilliseen tapaan esillä maailmantähtien muistoesineitä. Suomalaisten muusikoiden muistoesineitä ei Helsingin ravintolassa vielä ole.

Hard Rock Cafe Helsinki // Kuva: Iida Korhonen

Suomen Hard Rock Cafe -ravintolassa ei toistaiseksi ole vielä yhdenkään suomalaisen artistin tavaroita näytillä, mutta niitä tulee myynti- ja markkinointipäällikkö Roope Muston mukaan myöhemmin.

- Se on meille tärkeää, että meillä olisi myös suomalaista tavaraa esillä. Sitten kun saamme suomalaista “memorabiliaa” tänne, niin järjestämme juhlat ja julkistustilaisuuden, Musto intoilee.

Suomalaisten yhtyeiden täytyy Muston mukaan kuitenkin menestyä kansainvälisesti, jotta heidän muistoesineitään asetettaisiin koristamaan Hard Rock Cafen seiniä.

- Kaikkia tällaisia kansainvälisiä kuuluisia bändejä kuten HIM, The 69 Eyes, Nightwish, Apocalyptica tai Hanoi Rocks. Olisi hienoa saada Michael Monroen tavaroita tänne tai Andy McCoyn.

Suomalaiset tavarat pysyisivät kuitenkin Muston mukaan Helsingin ravintolassa, eikä kotimaisia muistoesineitä laitettaisi kansainväliseen kiertoon, kuten ravintolaketjulla on tapana.

- Ne ovat tärkeämpiä täällä kuin missään muualla.

YleX kävi tutustumassa Helsingin Hard Rock Cafen tiloihin. Katso kuviaSuomen Hard Rock Cafessa esillä huippustarojen esineitä – katso.