Hyppää pääsisältöön

Suomen Hard Rock Cafessa esillä huippustarojen esineitä – katso

Suomen ensimmäinen Hard Rock Cafe sijaitsee Helsingin keskustassa keskeisellä paikalla. Ravintolaan on päässyt jo tutustumaan, mutta virallisia avajaisia tullaan kuitenkin juhlimaan vasta ensi vuonna.

Hard Rock Cafe Helsinki // Kuva: Iida Korhonen

Hard Rock Cafe -teemaravintolaketjun perustivat yhdysvaltalaiset Peter Morton ja Isaac Tigrett. Ensimmäinen ravintola avattiin Lontoossa vuonna 1971. Rock-aiheisilla muistoesineillä koristelu alkoi ravintolaketjuissa vuonna -79.

Hard Rock Cafe Helsingin myynti- ja markkinointipäällikkö Roope Musto kertoo YleX:lle, että Helsingin ravintolan avajaisia halutaan juhlia näyttävästi kesällä kun ulkona on parempi sää, vaikka ovet avataankin asiakkaille jo ensi viikolla.

- Meillä on ensimmäisenä tällainen ”soft opening”. Haluamme avata paikan ensin ja saada ihmiset käymään täällä ennen varsinaista suurta juhlaa, Musto kertoo.

Kuten kaikissa Hard Rock Cafe -ravintoloissa, on Helsinginkin ravintolassa esillä tunnettujen maailmantähtien esineitä. Yhdysvaltalainen Dave Holly vastaa siitä mitä tavaroita missäkin Hard Rock Cafe -ravintolassa on esillä ja myös siitä koska esineet vaihtavat kotia toiseen ketjun ravintolaan.

- Kaikki tavarat kiertävät. Yleensä ne pysyvät noin seitemän vuotta ja sitten niitä aletaan pikkuhiljaa vaihtaa ravintoloiden kesken, myynti- ja merkkinointipäällikkö Roope Musto sanoo.

Helsingin ravintolassa on esillä muistoesineitä muun muassa Will.i.amilta, Rihannalta, Madonnalta, Kissiltä ja Guns N' Rosesilta.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.