Hyppää pääsisältöön

Ville Valo teki tuttavuutta lämppäribändiin virtsaamalla treenikämpän oveen

Rokkareilla on erikoisia tapoja tutustua toisiinsa.

HIM 2012 // Kuva: Facebook / HIM

Helsinkiläisellä Face of Godilla on edessä varsinainen näytönpaikka joulukuussa, kun he esiintyvät HIMin lämppärinä perinteisellä Helldone Festivalilla Helsingin Tavastialla. Miten tulokasbändi sai noin hienon tilaisuuden, Leo Stillman?

- Siinä kävi tosi suuri tsägä. HIMin promoottori Silke Yli-Sirniö on tykännyt meistä tosi pitkään ja Ville Valo oli kysynyt, olisko sillä ehdottaa jotain hyvää uutta bändiä sinne keikalle ja Silke oli ehdottanut meitä, Face of Godin keulakuva Leo Stillman kertoo.

Myöhemmin Stillman tutustui Ville Valoon ja koko HIMiin treenisjekkujen kautta Helsingin Nosturissa, jossa molemmat yhtyeen harjoittelevat.

- Mä soittelen tosi paljon treeniksellä yksin ja HIM treenaa meidän vieressä Nosturissa ja yhtäkkiä jotain lirisi siinä ovella ja mä avasin oven ja katoin et kuseeks joku siinä ja sit HIMin treenikämpän ovi meni kiinni. Mä ajattelin, et okei joku niistä kusi siihen oveen. V*tun cool, Stillman muistelee.

- Sit mä näin Ville Valon myöhemmin ja kysyin, että kusiks jäbä meidän oveen ja se vastas, et totta kai. Sit tutustuttiin Villen kanssa ja jauhettiin paskaa. Myöhemmin mentiin jammailemaan HIMin kaa ja sit Ville sano, että teidän on pakko tulla soittaa Tavastialle. Ville digaa Face of Godia, laulaja-kitaristi jatkaa.

Stillman arvostaa HIMiä ja etenkin sen karismaattista vokalistia erittäin paljon.

- HIM on v*tun kova rokkibändi, joka treenaa jatkuvasti ja tekee hulluja juttuja. Mä kelasin, että voisin juoda uutenavuotena Ville Valon kusta, kun muut juo skumppaa. Voisin siten saada Villen nerouden. Kaikki pitäis kastaa bändiin, niin että ne jois jonkun kovan legendan kusta, Stillman päättää.

Face of God äänittää parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan ensi vuonna. Katso alta, miltä yhtyeen kiertueella näytti viime toukokuussa.

Lähteet: YleX