Hyppää pääsisältöön

Päivän pinkit

Päivän pinkit. Kuva: Siiri Huttunen

Joskus maailma vaaleanpunaisten lasien läpi näyttää vaan paremmalta! Päivän pinkit löytyivät yllättävän läheltä.

Pinkkiä kynsiin! Kuva: Siiri HuttunenPinkkiä tossuissa! Kuva: Siiri HuttunenPinkkiä työhuoneessa! Kuva: Siiri Huttunen

Pukeudu Pinkkiin -päivä muistuttaa Roosa nauha -syöpäsäätiön kampanjasta suomalaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi.

Kommentit
  • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

    PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

    Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.

  • Areenan tallenteet suomalaisten käyttöön EU-alueella myös selaimella

    Areenan tallenteet EU-alueella myös selainpalvelussa

    Areenan käyttö EU-alueella etenee. Nyt EU:ssa matkailevien suomalaisten on mahdollista katsella ja kuunnella kaikkia tallenteita Areenan selainpalvelussa. Toissa vuonna Yle avasi Areenan mobiilisovellusten käytön kaikille kotipaikkansa vahvistaneille suomalaisille. Yle oli toinen yleisradioyhtiö EU:ssa ja ensimmäinen pohjoismainen julkisen palvelun yhtiö, joka toteutti tämän toiminnallisuuden.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua