Hyppää pääsisältöön

Paula Vesala kommentoi PMMP:n Tampere Areenan keikan kohua: Turhaa ja tyhmää

PMMP:n esitys torstain ja perjantain välisenä yönä sai Tampere Areenan toimitusjohtajan kimpaantumaan ja arvostelemaan yhtyettä kovin sanoin. Nyt Paula Vesala on julkaissut aiheesta vastineen ja kommentoi asiaa myös tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrihaastattelun yhteydessä.

Paula Vesala Ruisrockissa. // Kuva: Tomi Mikola/YleX

KutenAL: Tampere Areenan toimitusjohtaja raivostui PMMP:lle: täytyy olla sokea idiootti, PMMP:tä oli ohjeistettu olemaan esittämättä Jeesus ei tule oletko valmis -kappaletta Tampere Areenan toimitusjohtajan Harri Wiherkosken toimesta. Yhtye esitti kuitenkin kappaleen ja suututti täten toimitusjohtajan. Paula Vesala kirjoitti yhtyeen Facebook-sivuille, että Jeesus ei tule oletko valmis -kappale on tuomittu nimensä perusteella ilman sisältöanalyysiä:

- Kappale toteuttaa tehtäväänsä ja sisältöään juuri tällä tavalla. Tässäpä meillä ehta hölmöläisfundamentalistin tuomio! Toimitusjohtaja Harri Wiherkoski neuvoo, että "Täytyy olla sokea idiootti, jos ei näe, että tämä homma on loppumassa. Se, mitä Raamatussa kerrotaan lopun ajoista, se tapahtuu valtavana vyörynä silmiemme edessä." Kuulepa, Harri, lukaisepas se lyriikkani uudelleen. Sitten mietiskele Jeesuksen puheita tuomitsemisesta, ja suhteuta ne vaikkapa toiveisiini sukupuolineutraalista avioliitolaista. Hyvää päivänjatkoa! Kohu on turha ja johtuu tyhmyydestä, Vesala kirjoitti.

Vesala kommentoi Viikon Rytmibarometri-voittaja on PMMP!voittohaastattelussa myös kohua.

- Hän on lukenut mukamas tekstin ja tarttunut vain otsikkoon. Sisältö on ymmärretty väärin. Hän on 30-vuotisen tapahtuman peruuttamassa, kun hän on nyt hermostunut, Vesala sanoo viitaten Wiherkosken sanoihin koko opiskelijatapahtuman järjestämiseen Tampere Areenalla.

Paula Vesalan mukaan on omituista, että Wiherkoski väittää tutustuneensa Jeesus ei tule oletko valmis -kappaleen sanoituksiin, mutta on tulkinnut ne täysin väärin.

- Se ei ole mitenkään Jeesusta rienaava kappale ollenkaan. Hän tulkitsee sen tekijän näkökulmasta aivan väärin. Se on tyhmää. Jos mä olen se sokea idiootti, josta hän puhuu niin kappaleessahan juuri luetellaan niitä lopunajan tunnusmerkkejä. Tavallaan on epätavallista tekijänä tulla kertomaan, että olet tulkinnut tämän kappaleen väärin, Vesala kiteyttää YleX:lle.

Lähteet: YleX Iltapäivä, YleX