Hyppää pääsisältöön

Ongelmarokkari kuulusteluissa - varasti junan ruokakärryn?

Moniongelmainen rokkari Pete Doherty on jälleen vaikeuksissa.

Pete Doherty

Tällä kertaa brittiyhtye The Libertinesin toisena keulamiehenä tunnetu Doherty on nimittäin yhdistetty varkauteen. Ja kyseessäpä ei ole mikään normikähvellys, sillä jopa mies itse päivittelee tilannetta nettiblogissaan:

- Olen keskusteluissa SNCF:n kanssa osallisuudestani kadonneeseen junakärryyn. Kärry oli lastattu henkilökunnan vaatteilla, kylmillä lihoilla ja ruokailuvälineillä, lähinnä huumeongelmiensa myötä viime aikoina uutisissa esillä ollut Doherty kirjoitti Albionrooms.com-blogiinsa.

SNCF on Ranskan valtion omistama rautatieliikenneyhtiö. Vieroitusklinikoilla siellä täällä kääntyilemässä käynyt Doherty asuu tällä hetkellä Pariisissa.

Samassa yhteydessä muusikko myös pyysi ranskalaisia fanejaan lainaamaan autoa, jotta hän pääsisi katsomaan brittikollega Noel Gallagherin High Flying Birdsin keikkaa Tolousessa. Junalla matkustaminen ei luonnollisesti tullut kysymykseen.

Muiden keikkojen lisäksi Dohertylta on jäänyt lähiaikoina myös tukuttain omiakin keikkoja välistä. Viime kuussa rokkari peruutti sarjan esiintymisiä Skotlannissa. Suomalaiset ongelmastara petti maaliskuussa, jolloin Korjaamon keikka peruuntui viime hetkellä.

Lähteet: STAR Magazine