Hyppää pääsisältöön

Lady Gaga fanittaa oudosti: ostaa edesmenneen laulajattaren varpaankynsiä

Lady Gagan fanitus ranskalaissuuruus Edith Piafia kohtaan on menossa yli.

Lady Gaga // Kuva: EPA/MATTEO BAZZI

Yksi maailman suurimmista superstaroistakin fanittaa jotakuta: Lady Gaga ihailee suunnattomasti edesmennyttä Edith Piafia. Mutta suurilla persoonilla on outoja tapoja - ja Gagan fanitus on todellakin outoa.

Jenkkilaulajatar on nimittäin kiinnostunut ostamaan mitä tahansa 1963 kuolleelle "pikku varpuselle" kuulunutta jäämistöä. Bad Romance-laulajan lähipiirin mukaan ostoslistalla on perusjuttujen, kuten vaatteiden, kenkien, parfyymien ja yksityiskirjeiden lisäksi Piafin varpaankynnen palasia!

Siviilifanituksen lisäksi Lady Gaga haluaa yhdistää lempparilaulajansa myös omaan työhönsä. Tähden lähipiiri osasi kertoa, että Gaga neuvottelee EMI:n kanssa yhdeksän Piaf-kappaleen ostosta. Lisäksi popparia kiinnostaa Ranskan rakastetuimman laulajattaren ensimmäinen filmattu esiintyminen.

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan Lady Gagan tarkoitus on samplata Piaf-materiaali seuraavalle albumilleen.

- Gaga näkee paljon itseään Edithissä. Hänkin oli kapinallinen omana aikakautenaan. Hän haluaisi tuoda Piafin musiikin uuden yleisön tietoisuuteen. Gagan globaali status mahdollistaisi uuden, suuren fanipohjan Edithin musiikille, lähde kertoi lehdelle.

Lähteet: NME