Hyppää pääsisältöön

SNL-koomikot juontamaan Golden Globes -gaalaa

Brittikoomikon jälkeen Golden Globes -gaalan juontajiksi siirtyvät Saturday Night Live -ohjelmasta tutut naiskoomikot.

Näyttelijättäret Tina Fey ja Amy Poehler // Kuva: EPA/Justin Lane

Suositusta Saturday Night Live -ohjelmasta tunnetuksi tulleet Tina Fey ja Amy Poehler juontavat seuraavan Golden Globes -gaalan. Kaksikko perii pestin brittikoomikko Ricky Gervaisilta, joka on juontanut gaalan viimeiset kolme vuotta. HFPA:n (The Hollywood Foreign Press Association) johtaja Aida Takla-O'Reilly kommentoi goldenglobes.org-sivustolla kaksikon vailntaa.

- Tina ja Amy tulevat varmasti hankkimaan katsojia, jotka haluavat nähdä heidät suorassa toiminnassa. HFPA on innoissaan, että valloittava duo on osa 70:ttä vuosijuhlaa, Takla-O'Reilly totesi.

Kaksikko on SNL-ohjelman lisäksi esiintynyt yhdessä Baby Mama -nimisessä komediaelokuvassa. Naiset nähdään yhdessä Golden Globe -gaalan lavalla 13. tammikuuta 2013, kun palkintogaala järjestetään 70:ttä kertaa.

Lähteet: goldenglobes.org