Hyppää pääsisältöön

Tältä näyttää Nightwish-elokuvan uusi täyspitkä traileri

Nightwishin Imaginaerum-elokuvan täyspitkä traileri ilmestyi YouTubeen.

Nightwish live Imaginaerum 10.3.2012 // Kuva: Maria Rautio / YleX

Tuomas Holopaisen ja ohjaaja Stobe Harjun luoma Imaginaerum-elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 23. marraskuuta 2012. Maailman ensi-ilta nähdään kuitenkin jo kahta viikkoa aiemmin 10.11. Hartwall Areenalla, jossa Nightwish esiintyy Anette Olzonin korvanneen Floor Jansenin kanssa.

Muutama viikko sitten yhtyeestä pois jäänyt Olzon on kuitenkin mukana _Imaginaerum-_elokuvassa ja laulaja vilahtaakin YouTubeen ilmestyneessä trailerissa. Elokuvassa nähdään luonnollisesti myös Nightwishin jäsenet Tuomas Holopainen, Marco Hietala, Erno ”Emppu” Vuorinen sekä Jukka Nevalainen. Lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa suomalaisnäyttelijä Ilkka Villi.

Katso traileri TÄÄLTÄ (YouTube).

Lähteet: YouTube, YleX