Hyppää pääsisältöön

Emmin ja Erkin teinirakkaus päättyi sopuisasti

Tosi tarinan ”Suomalaisia rakkaustarinoita” -sarjassa tavattiin Emmi ja Erkki, jotka nuoresta iästään huolimatta olivat seurustelleet jo kaksi vuotta. Suhde ei kuitenkaan kestänyt ja seuraavana vuonna eronnut pari kertoi kuulumisiaan Tiikerissä.

Emmi ja Erkki olivat 17-vuotiaita, käpyläläisiä nuoria. He olivat toistensa naapureita ja he olivat seurustelleet jo kaksi vuotta. Ensimmäisen kerran he tapasivat hiekkalaatikolla.

”Mä en vaan usko, että löydän ketään parempaa kuin Emmi”, Erkki sanoi.

"Suomalaisia rakkaustarinoita" näytti Emmin ja Erkin parisuhdeajan. Heidät esiteltiin myös yksilöinä. Emmi opiskeli Helsingin tekniikan alan ammattioppilaitoksessa Käpylässä, työskenteli avustajana Yleisradiossa ja haaveili radiotoimittajan ammatista. Erkki opiskeli lukiossa, haaveili viestinnän alasta, piirsi intohimoisesti ja rakasti The Doorsia.

Vaikka dokumentti loppui iloisissa tunnelmissa Emmin ja Erkin kaksivuotispäivillä, nuorten suhde päättyi sen jälkeen.

Entinen pari vieraili Tiikerissa vuonna 2000 kertomassa erostaan. Nuoret suhtautuivat eroonsa aikuismaisesti ja molemmat uskoivat, ettei tuntuisi pahalta nähdä toinen uuden seurustelukumppanin kanssa.

Teksti: Sonja Fogelholm

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto