Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Alicia Keysin kappaleesta Girl on fire?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

alicia keys // Kuva: facebook.com/aliciakeys

Kuka? Alicia Keys: Girl on fire

Mitä? Alicia Keys on yhdysvaltalainen pitkän linjan R&B ja soul -laulaja, joka julkaisee viidennen studioalbuminsa Girl on fire marraskuun lopulla. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan tuolta albumilta nimikkokappale Girl on fire, joka on taattua Alicia Keysia vivahteikkaan laulannan ja mahtipontisuuden merkeissä. Keys kertoo saaneensa inspiraation tähän kappaleesseen poikansa Egyptin synnyttämisestä ja avioitumisestaan huipputuottaja Swizz Beatzin kanssa.

Hä? Nro. 1. Keys on virallisesti yksi maailman eniten levyjä myyneistä artisteista, sillä hänen albumeitaan on myyty yli 35 miljoonaa ja singlejä yli 30 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Hä? Nro. 2. Billboard -lehti nimesi Keysin vuosikymmenen R&B -artistiksi 2000-2009 ja lisäksi hän pääsi sijalle 10 kategoriassa "50 parasta R&B / Hiphop-artistia viimeisen 25 vuoden aikana".