Hyppää pääsisältöön

Tuotantopäätös varmistui: Pihla Viitalalle rooli Walking Dead -luojan uudessa tv-sarjassa

Deadline-sivuston mukaan Walking Dead -sarjan luojan Frank Darabontin uuden tv-sarjan, L.A. Noirin tuotanto on varmistunut. Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluu myös sarjan pilotissa toukokuussa näytellyt Pihla Viitala.

Pihla Viitala

Darabontin aiempiin töihin The Walking Deadin ohella kuuluvat muun muassa Vihreä Maili- ja Rita Hayworth – Avain pakoon -elokuvien käsikirjoitukset. Zombiesarjan isän tuleva, 40 - 50-luvuille sijoittuvasta film noir -henkisestä sarjasta on siis lupa odottaa paljon.

Deadline-sivuston mukaan sarjassa nähdään Viitalan ohella muun muun muassa The Walking Dead -sarjasta tuttu Jon Bernthal sekä Tom Cruisen tähdittämässä Minority Report -elokuvassa näyttelevä Neal McDonough. Viitala näyttelee Anyaa, joka on sarjassa nähtävän Bunny’s ravintolan päätarjoilija. Viitala nähdään myös tammikuussa ensi-iltansa saavassa Pihla Viitalalla iso rooli Hollywood-leffassa – katso traileri!-elokuvassa.

TNT-kaapelitelevisiokanava on tilannut sarjaa kuusi jaksoa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Suomen Kuvalehti.

Lähteet: Deadline, Suomen Kuvalehti