Hyppää pääsisältöön

Mark Ronson hakee psykiatrista apua – pelkää esiintymistä

Mark Ronson on paljastanut kärsivänsä ahdistuksesta.

Mark Ronson // Kuva: facebook.com/markronson

37-vuotias Ronson tunnetaan muusikkona, tuottajana sekä dj:nä. Hän on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukuisten tähtien kuten edesmenneen Amy Winehousen kanssa. Ronson ei ole pahemmin välittänyt sooloesiintymisistä ja ne aiheuttavatkin hänelle ahdistusta.

- En ole puhunut tästä koskaan aiemmin. Tarkoituksenamme täällä on kuitenkin auttaa nuoria, joten tunnustan että ennen esiintymisiä joudun istumaan huoneen nurkassa yksinäni. Kukaan ei voi puhua minulle ja tärisen. Olen päättänyt, etten halua käsitellä asiaa enää päivittäin, joten aion hankkia apua, Mark Ronson kertoi avoimesti Prince's Trust -hyväntekeväisyysjärjestön paneelikeskustelussa.

Videon Prince's Trustin paneelikeskustelusta löydät täältä! (Ronsonin tunnustus löytyy kohdasta 11:49)

Lähteet: YouTube, The Sun