Hyppää pääsisältöön

Andy McCoy, onko sulla paljon ihmisiä, jotka on tärkeitä sulle?

Andy McCoy antoi vuonna 1988 harvinaisen, perhe-elämäänsä kurkistavan haastattelun Ylen Anna palaa -ohjelmalle.

Vuonna 1988 Andy McCoy asui Suomessa. Kitaristi nauhoitti ensimmäistä sooloalbumiaan Too Much Ain't Enoughia. McCoy soitti lähinnä akustisia keikkoja ja heitti flamencokeikankin Tasavallan presidentistä ja Wigwamista tunnetun Jukka Tolosen kanssa.

Keikkailun ja levynteon lisäksi McCoy vietti seesteistä perheenisän elämää. McCoyn poika, Sebastian, syntyi vuonna 1986.

Kysymykseen, miten hänestä tuli perheenisä, McCoy tokaisee:
"Se ei ollut mitenkään vaikeeta, se vaan tapahtu. Vaikeempi juttu on sitten tsiigailla sitä skidiä, mutta kyllä siihenkin tottuu." Haastattelussa näyttäytyykin silminnähden rauhoittunut, onnellinen rock-kitaristi.

Kulissien takana kuitenkin kieppui. McCoyn heroiinin käyttö oli jo Hanoi Rocksin jälkeen riistäytynyt kontrollista. Myöhemmin kitaristi on muistellut noita vuosia aikana, jolloin hän ei usein ollut lainkaan tässä maailmassa.

Kommentit