Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Kendrick Lamarin kappaleesta Swimming Pools (Drank)?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa Kendrick Lamar.

Kuka? Kendrick Lamar: Swimming Pools (Drank)

Mitä? YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa kuunnellaan tänään uutta musiikkia amerikkalaiselta, nousevalta hiphop-tähdeltä nimeltä Kendrick Lamar (s.1987). Swimming Pools (Drank) soi viime viikolla YleX:ssä Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen tehobiisinä. Kappale on peräisin Lamarin ensimmäiseltä, ison levy-yhtiön alaiselta levyltä good kid, m.A.A.d. city, joka julkaistaan tänään.

Hä? Kendrick Lamarin uran kannalta yksi merkittävimmistä hetkistä (hänen itsensä mukaan) on se, kun hän pääsi 8-vuotiaana todistamaan, kun hänen suurimmat idolinsa Tupac Shakur ja Dr. Dre kuvasivat musiikkivideota California Love –kappaleeseen. Myöhemmin Lamar on päässyt tekemään yhteistyötä Dr. Dren kanssa. Musiikkimaailman ehkä merkittävimmällä ”tohtorilla” on näppinsä pelissä myös päivän Rytmibarometri-kappaleessa.