Hyppää pääsisältöön

Ruotsalainen Miss Li räjäyttää sydämiä rockabillyruiskeellaan

Miss Li:n My Heart Goes Boom soi Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Miss Li // Kuva: http://www.facebook.com/pages/Miss-Li/191059834246334

Harmittaako edelleen, että rockabillyn ja nykyaikaisen popin yhteensovittamisesta tulee ärsyttävävästi mieleen vain The Baseballs?

Ei enää, sillä tukholmalainen Miss Li puhaltaa uutta eloa moderniin rockabillyyn ja jazziin. Eikä lopputuloksena ole laimeaa versiointia, vaikka epäilyttävästi My Heart Goes Boom Jari Sillanpään hitiltä paperilla näyttääkin. Sitävastoin kyseessä on kunnianhimoinen korvamato, jonka (Miss) Linda Carlsson on työstänyt muottiin, joka saa menojalan vipattamaan.

Tämän tahdissa tienoot muuttuvat suureksi hallitsemattomaksi tanssikarkeloksi, jonka aikana kellohameet käryävät, nakki palaa sekä heikommat kärsivät rytmihäiriöistä!

Tästä kuulee, että kuudennen albuminsa pian julkaiseva ruotsalaispopitar bändeineen on kuumemmissa liekeissä koskaan. Hän on hurmannut kappaleellaan sekä kotimaassaan että ulkomailla, soiden mm. Saksan Huippumalli haussa ja _Greyn anatomia_n uuden kauden avausjaksossa. Lisäksi albumia on ollut tuottamassa Lasse Mårten, joka tunnetaan yhteistyöstä mm. Lykke Li:n ja Peter, Bjorn And Johnin kanssa, joten odotukset Miss Lin uran kansainvälistä urkenemista kohtaan ovat tällä hetkellä suuret.

Lunastaako Miss Li uusimmallaan sinun sydämesi, vai alkaako kappaleen aikana lähinnä puristaa pumpusta?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).