Hyppää pääsisältöön

Uusi popin prinsessa on syntynyt

18-vuotias brittipoppari näyttää nyt musiikillisen kaapin paikan!

Tuore brittipoppari A*M*E // Kuva: http://www.facebook.com/theofficialame

Venla Kokkosen viikon tehona soi AME: _"Play The Game Boy"_

Pari viikkoa sitten Venla Kokkosen viikon tehon paikalla esiteltiin vasta 18-vuotias Tämä nuori muusikko saa supertähdetkin polvilleen, joka musiikillaan saa polvilleen sekä suuret yleisöt, että supertähdet. Nyt taas on aika esitellä vasta 18-vuotias AME, joka saa sinut polvilleen!

AME on siis juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut Sierra Leonesta Lontooseen asettunut tuore ja raikas laulajatar. Hän on ehtinyt kiertää jo suurta suosiota nauttivien Jessie J:n ja JLS:n kanssa, sekä saanut biisinkirjoituskaverikseen Emeli Sandén.

AME tekee värikästä ja kuplivaa elektropoppia, joka tarttuu kuin kuuluisa purkka tukkaan. Tästä huikeana esimerkkinä toimii viikon tehona nyt soiva "Play The Game Boy", jossa leikitellään kasari-viboilla. Biisin "boy" -hokema saattaa tuoda mieleen etäisesti popin prinsessan Rihannan, mutta muuten AME kulkee omaa nuorta tietään. Ja oikeastaan lunastaa juuri "popin prinsessa" tittelin nyt itselleen.

Pelaatko tätä peliä? Kommentoi Venlan tehoa!

Kuuntele näyte: