Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jannika B:n kappaleesta Seuraavaan elämään?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Jannika B

Kuka? Jannika B: Seuraavaan elämään

Mitä? YleX: kuulijoille Onnenpäivä- ja Hulluksi onnesta –kappaleista tuttu Jannika B pääsee esittelemään tänään Rytmibarometrissa uuden kappaleensa Seuraavaan elämään. Kokkolasta kotoisin oleva Jannika B (Jannika Bergroth) valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, joka olisi tarkoitus julkaista vielä tämän vuoden puolella.

Hulluksi onnesta kappale sai Rytmibarometri-kansalta 58 prosenttia yläpeukkua, tänään selviää päihittääkö Seuraavaan elämään tämän tuloksen.

Hä? YleX Viikonloppun X-Tyyli –blogissa Jannika B on vastikään kertonut haaveilevansa tällä hetkellä ilmalämpöpumpusta. Mutta minne Jannika B matkustaisi, jos hän saisi käsiinsä aikakoneen? Lue se TÄÄLTÄ!