Hyppää pääsisältöön

YleX suorana Helsingin Musiikkimessuilta!

YleX on vahvasti mukana tämän vuoden Helsingin Musiikkimessuilla.

Kumikiituri Helsingin Musiikkimessuilla // Kuva: Maria Rautio

Helsingin Musiikkimessut 2012 alkaa tänään torstaina Helsingin messukeskuksessa. YleX on vahvasti läsnä messuilla ja on jopa tuonut messupisteelleen Kumikiituri-festaribussin, johon voi tulla tutustumaan. Kumikiiturin lisäksi messuilla voi nähdä YleX:n juontajia sekä suorassa radiolähetyksessä että lavalla. Katso alta YleX:n tapahtumat musamessuilla.

PERJANTAI 26.10.

YleX Iltapäivä suorana Musiikkimessuilta. Iltapäivän juontajat Aino, Mäkkäri ja Timppa on air klo 13-17.

LAUANTAI 27.10.

YleX Jatkot -ohjelman Viki ja Jani juontavat messulavalla, jonka lisäksi YleX Viikonloppu kuullaan suorana radiossa klo 13-17. Anne Lainnon juontamassa ohjelmassa haastateltavana muun muassa Aste, Timi Lexikon sekä Rock SM-skaban finalistit.

Illalla kuusi bändiä ottaa mittaa toisistaan Rock SM 2012 -kilpailun finaalissa. Klo 19:00 alkavan kilpailun juontajana toimii YleX Aamusta tuttu Ile Uusivuori.

SUNNUNTAI 28.10.

YleX Iltapäivän Aino ja Mäkkäri juontavat messulavan ohjelman, jonka lisäksi YleX Viikonlopun suora lähetys kuullaan radioaalloilla klo 13-17. Viikonlopun ohjelmassa vieraana muun muassa Robin, Jannika B, Eva & Manu sekä Rock SM -skaban voittajat.