Hyppää pääsisältöön

Areenan iPad sovellus ladattavissa

Vihdoinkin! Pitkään odotettu Areenan iPad-sovellus on viimein julkaistu. Sovelluksen voi ladata iPadille Applen sovelluskaupasta.

iPad-sovellus on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin jo aiemmin tarjolle tulleet iPhone- ja Android-sovellukset. Sovelluksen kautta on siis mahdollista katsoa ja kuunnella kaikkia Areenassa julkaistuja ohjelmia. Ohjelmat julkaistuvat mobiilisovelluksiin samaa vauhtia kuin Areenan web-palveluunkin. iPad-sovelluksen erikoisuutena on Airplay-toiminnallisuus eli mahdollisuus toistaa iPadissa katsottavia ohjelmia Apple TV -laitteen kautta.

Sovelluksessa on tarjolla kolme eri kuvanlaatuvaihtoehtoa ohjelmille. Sovellus valitsee parhaan mahdollisen laadun käytössä olevan verkon mukaan.

Nyt julkaistu iPad-sovellus on ensimmäinen versio. Kehitämme sovellusta jatkossa entistä paremmaksi; pyrkimyksenämme on mm. tarjota Areenan suorat lähetykset myös Areena-sovelluksiin sekä tarjota nykyistä parempaa kuvan- ja äänenlaatua. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia siitä, miten Areenasta tehdään entistä parempi. Ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla tai kommentoida tämän blogikirjoituksen kommentteihin.

Kommentit
 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.

 • Tervetuloa Dokkarifestivaalille!

  Dokkarifanien oma festivaali Areenassa.

  Diego Maradona, For Sama, Leftover Women, School of Seduction, Aatos ja Amine, Mating, ja vaikkapa kaupan päälle vielä Love Child, Veeran Maaginen Elämä.

 • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

  Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

  Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.