Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jontte Valosaaren kappaleesta Jos mä oisin sun mies(feat.Elastinen)?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Jontte Valosaari // Kuva: www.emimusic.com

Kuka? Jontte Valosaari: Jos mä oisin sun mies (feat.Elastinen)

Mitä? Nyt tarkkana tytöt, sillä Jontte Valosaari on paitsi muusikko myös palomies. 32-vuotias laulaja tekee suomenkielistä R'n B:tä jenkkityyliin. Jontte on aikaisemmin fiitannut mm. Cheekin ja Brädin biiseillä mutta nyt on oman musiikin aika. Tänään Rytmibarometrissä kuullaan tulevan debyyttialbumin ensimmäinen sinkku Jos mä oisin sun mies. Kappaleeseen Jontte on saanut mukaan suomiräpin pioneerin Elastisen.

Hä? Jontte kertoo tutustuneensa Elastiseen kun hän teki räpmogulille piharemonttia. Asialistalla on ollut mm. salaojitusta ja sadevesijärjestelmiä.