Hyppää pääsisältöön

Onko tässä suomalainen versio The Corrsista?

Last Call on Seamuksen, kolmannen albumin, ensimmäinen single.Kuuntele näyte:

Seamus

SEAMUS: LAST CALL

Irlantilainen The Corrs oli oman uransa huipulla 1990-luvun loppupuolella _Talk on Corners-_albumin ja etenkin _Only When I Sleep-_hitin siivittämänä. The Corrsin kantavana voimana toimivat Corrsin sisarukset. Myös tämän viikon tehobiisin bändissä valloillaan ovat sukulaissuhteet.

Kahdesta avioparista (joista toiset puolikkaat ovat vielä kaikenlisäksi sisaruksia) ja kahdesta muusta soittajasta muodostuva Seamus on ehtinyt jo ihastuttamaan suomalaista pop-kansaa kahden albumin verran (ensimmäinen julkaistiin Poor Seamus-nimellä) ja nähtiinpä yhtye myös Uuden musiikin kilpailussa semifinaalivaiheessa. Helmikuussa julkaistaan kolmas albumi Always / Never.

Yhtäläisyydet The Corrsiin eivät rajoitu pelkästään sukulaisuussuhteisiin, sillä uusi sinkkubiisi Last Call voisi hyvin olla peräisin The Corrsin kulta-ajan biisikirstuasta. Myös ihastuttavalla, hellyyttä pursuavalla, Suomalaisbändi hakee pussailevia ihmisiä musavideolleenvalloittaneen biisin kantavana voimana on laulajien Annan ja Anni-Maijan upeasti yhteensoivat äänet sekä, kuin salakavalasti rauhallisesta rokkaavaan kasvava, biisin sovitus. Ja onhan tuo kertosäkeistön, "There's a song in my head going la-la-la-laa-laa", vallan nerokas koukku.

Kuuntele näyte:

Koukututko sinä? Kerro se tehokommentein.