Hyppää pääsisältöön

Santerin keittiössä kokataan hyvinvointia

Santerin keittiössä kokataan hyvinvointia. Kuva: Siiri HuttunenVoita & Sokeria -ohjelman kokki Santeri Hämäläinen on todellinen ruoan ja viinin monitaituri. Aamu-tv:ssä kokkailun lisäksi Santeri toimii viinimestarina viinibaari Vin-Vinissä sekä tekee viinikoulutuksia oman toiminimensä kautta. Hän kirjoittaa myös blogia viini- ja ruoka-aiheisiin liittyen.

Intohimo ruokaan ja viiniin on kuitenkin vienyt mennessään
Alun perin Santerin taustat ovat kaupallisella puolella ja hän onkin valmistumassa kauppatieteiden maisteriksi. Intohimo ruokaan ja viiniin on kuitenkin vienyt mennessään ja vuosien varrella hän on onnistunut tekemään intohimostaan ammatin.

Santeri Hämäläinen nauttii hyvästä ruoasta ja vannoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen. Mistä Santeri Hämäläinen saa inspiraationsa ruoanlaittoon ja resepteihin? Entä mitä hän kokkaa mieluiten kotonaan?

Voita & Sokeria Ylen Aamu-tv:ssä ja Yle Areenassa. Reseptit löytyvät Olotilasta sekä teksti-tv:n sivulta 815.