Hyppää pääsisältöön

Santerin keittiössä kokataan hyvinvointia

Santerin keittiössä kokataan hyvinvointia. Kuva: Siiri HuttunenVoita & Sokeria -ohjelman kokki Santeri Hämäläinen on todellinen ruoan ja viinin monitaituri. Aamu-tv:ssä kokkailun lisäksi Santeri toimii viinimestarina viinibaari Vin-Vinissä sekä tekee viinikoulutuksia oman toiminimensä kautta. Hän kirjoittaa myös blogia viini- ja ruoka-aiheisiin liittyen.

Intohimo ruokaan ja viiniin on kuitenkin vienyt mennessään
Alun perin Santerin taustat ovat kaupallisella puolella ja hän onkin valmistumassa kauppatieteiden maisteriksi. Intohimo ruokaan ja viiniin on kuitenkin vienyt mennessään ja vuosien varrella hän on onnistunut tekemään intohimostaan ammatin.

Santeri Hämäläinen nauttii hyvästä ruoasta ja vannoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen. Mistä Santeri Hämäläinen saa inspiraationsa ruoanlaittoon ja resepteihin? Entä mitä hän kokkaa mieluiten kotonaan?

Voita & Sokeria Ylen Aamu-tv:ssä ja Yle Areenassa. Reseptit löytyvät Olotilasta sekä teksti-tv:n sivulta 815.

 • Alzheimerin tauti nostaa esiin sekä herkkiä tunteita että raivokohtauksia

  Alzheimerin tautia sairastavien omaisten kokemuksia

  Etenevästä muistisairaudesta kärsivien määrä kasvaa, kun väestö ikääntyy. Suomessa on arviolta lähes 200 000 muistisairasta ihmistä, joista puolet vähintään keskivaikeassa vaiheessa sairauttaan. Vuosittain lähes 15 000 ihmistä sairastuu muistin sairauksiin. Yleisin etenevä muistisairaus on Alzheimerin tauti.

 • Aamusydämellä: Borrelioositartunta

  Borrelioosiin sairastuneet kertovat kokemuksiaan

  TV1 sunnuntaina 17.4.2016 klo 9.05 - 9.45 Punkkien levittämä borrelioosi eli Lymen tauti vaanii kesäisessä luonnossa. Sari Kiiski sai tartunnan 14 vuotta sitten ja Niklas Hallmanilla todettiin neuroborrelioosi runsas puoli vuotta sitten.

 • Aamusydämellä: Nuoren syöpä

  Anna-Elina ja Aapeli ovat selvinneet syövästä

  TV1 sunnuntaina 3.4.2016 klo 9.05 - 9.45 Miltä tuntuu sairastua syöpään, kun on nuori ja elämä on juuri alkamassa suunnitelmineen ja unelmineen. Anna-Elina Rahikainen ja Aapeli Myllynen kertovat miten syöpä heidät pysäytti ja millaista tukea he olisivat sairastaessaan kaivanneet.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Terveys