Hyppää pääsisältöön

Tulokasräppäri päätyi Elastisen pihahommista radiosoittoon

Jontte Valosaari kävi tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometri-vieraana. Tulokasartisti esitteli Jos mä oisin sun mies -nimisen kappaleensa ensimmäistä kertaa itse radiossa.

Jontte Valosaari // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Jontte Valosaari on paitsi muusikko myös palomies. 32-vuotias laulaja tekee suomenkielistä urbaania popmusiikkia. Jontte on aikaisemmin fiitannut muun muassa Cheekin ja Brädin biiseillä, mutta nyt on oman musiikin aika. Jos mä oisin sun mies -kappaleeseen Jontte on saanut mukaan suomirap- pioneeri Elastisen. Jontte kertoo tutustuneensa Elastiseen kun hän teki rap-mogulille piharemonttia. Asialistalla on ollut muun muassa salaojitusta ja sadevesijärjestelmiä.

- Mä jeesailin Elastista kotitöissä. Sillä on erittäin viihtyisä omakotitalo, joka vaan vaati vähän pihahommia. Siitä sit päädyttiin tähän levytyshommaan, Jontte kertoo.

Jos mä oisin sun mies -kappale syntyi yhdessä supertuottaja MGI:n kanssa.

- Kuunneltiin biittejä läpi ja otettiin Illi avuksi ja mietittiin biisin sanomaa. Haluttiin tehdä positiivista musiikkia, Valosaari kommentoi.

Jontte Valosaaren debyyttialbumi julkaistaan ensi keväänä.

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan.

Lähteet: YleX