Hyppää pääsisältöön

Robbie Williamsin keikka Lontoosta suorana Yle Areenassa

Brittitähti Robbie Williamsin paluulevy julkaistaan huomenna perjantaina. Miehen loppuunmyyty keikka Lontoosta nähdään suorana Yle Areenassa.

Robbie Williams // Kuva: facebook.com/robbiewilliams

Robbie Williams esiintyy Lontoossa jättimäisellä O2-areenalla lauantaina 24. marraskuuta. Keikka nähdään suorana Yle Areenassa ja YleX:n netissä kello 23 alkaen. Keikka nähdään tuoreeltaan myös televisiossa seuraavana päivänä eli sunnuntaina 25. marraskuuta Yle Livessä TV2:lla kello 22.30. Lisäksi Williamsin konsertti jää katsottavaksi Yle Areenaan ainakin 30 päivän ajaksi.

Huomenna 2. marraskuuta julkaistava Take The Crown on Robbie Williamsin yhdeksäs albumi. Robbie Williams on myynyt urallaan yli 70 miljoonaa sooloalbumia ja voittanut 17 Brit Awardia. Miehellä on myös Guinnessin ennätyskirjan virallinen lipunmyyntiennätys, kun vuonna 2006 miehen kiertuelippuja myytiin 1,6 miljoonaa yhdessä päivässä.

Mies esiintyy O2-areenalla kolmena iltana peräkkäin. Kaikki kolme keikkaa myytiin loppuun alle tunnissa.