Hyppää pääsisältöön

Nickelback koijasi teknikkoaan: vehkeet tuulettimen väliin!

Kanadalaisyhtye Nickelbackin teknikkona pääsee mukaan uhkarohkeisiin vetoihin ja piloihin.

Nickelback // Kuva: www.facebook.com/Nickelback

Nickelbackin laulaja Chad Kroeger valaisi haastattelussa yhtyeensä kiertue-elämää ja kertoi, että rokkarit ovat kovia pilailijoita ja vedonlyöjiä.

Yhtye on läheisissä väleissä kiertuehenkilökuntansa kanssa ja usein tylsyyden iskiessa miehet muuttuvat pojiksi ja yllyttävät toisiaan mitä tyhmempiin tekoihin. Erityisesti Saksassa vuosia sitten tapahtunut episodi on jäänyt Kroegerin muistiin:

- Meillä oli todella tylsää ja Saksassa oli kuumuusaalto. Takahuoneessa pyöri vanha tuuletin, jossa oli metalliset siivekkeet... joten tietenkin maksoimme rumputeknikollemme 600 Saksan markkaa, jos hän laittaisi vehkeensä tuulettimeen!

Mies otti rahat (noin 300 euroa) ja teki työtä käskettyä!

- Voin vieläkin kuulla hänen huutonsa! Se oli fantastista. Joku otti tilanteesta videokuvaa ja meidän on totisesti näytettävä se miehen seuraavilla syntymäpäiväkutsuilla, poppari Avril Lavignen kanssa häihin suunnitteleva rokkari jatkoi. Eli teknikko ei mitä ilmeisemmin loukkaantunut sen pahemmin.

Kroeger kertoi hauskan muiston, ironista kyllä, Men's Health-lehden haastattelussa.

Lähteet: NME, Men's Heatlh