Hyppää pääsisältöön

Redrama haluaa astua tyhmän teinipojan saappaisiin

Redraman Dumb! soi Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Redrama ja Juhani Kenttämaa // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Maanantaina UMA:n Ensisoittoon uuden sinkkunsa Dumb!:n tuonut räpkonkari haluaa tuntea kuin ensirakkaudesta humaltunut teinipoika. Järki tahtoo kuitenkin aina tulla tämän spontaanin hetkeen heittäytymisen tielle, varsinkin jos mittarissa alkaa olla jo yli 30 ikävuotta.

Viikon tehonani soiva kappale siis kertoo tästä dilemmasta, ja jälki on kuin The Black Eyed Peasin Will.i.am:llä tai kellä tahansa muulla ison maailman artistilla. Tuotannollisena laaduntarkkailijana tälläkin kappaleella toimii luottomies MGI eli Suomen menestynein tanssituottaja Henry Lanz.

Lasse Mellberginäkin tunnettu mies on työstänyt hitaasti, mutta varmasti tulevaa Reflection-levyään. Superhitti _Kickstart_in haasteelliseksi jatkeeksi heitetty biisi on tunnelmallisempi tanssipala, joka nostattaa tulevan levyn odotusarvoa entistä korkeammalle. Syvemmälle tanssimusikiin, r&b:n sekä urbaanin popin suuntaan viitoittava kappale tarjoilee oivan lisän kansainvälisesti noteerattavan kotimaisen musiikin katraaseen.

Onko kyseessä vain tyhmän lahnan hajuinen kappale, vai todellinen suomalaisen tanssipopin Don Juan?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).