Hyppää pääsisältöön

Hynynen joulukiertueesta: Piparia tulee niin perkeleesti

Kotiteollisuus suunnittelee tällä hetkellä uutta albumia ja kiertää ahkerasti Suomea. Lisäksi joulukuussa bändi tarjoaa yhdessä Viikatteen kanssa varsinaisen pikkujoulu-spektaakkelin.

Hynynen

- Koko ajan on jotain vireillä ja asiat etenee. Se on hirveen kiva homma, että päästään levyntekoon. Oltais mielellään lähetty jo aikaisemmin, mutta meidän tuottaja Mikko Karmila on sen verran kiireinen Children of Bodomin kanssa, että meillä menee se studioaika vasta maaliskuulle ilmeisesti. Alkuvuodesta treenataan ja kehitellään biisejä, Jouni Hynynen kertoo YleX:lle.

Kotiteollisuus lupaa uuden albumin elokuulle 2013. Ennen studioon vetäytymistä yhtye viihdyttää pikkujoulukansaa Viikatteen kanssa Joulupipari-kiertueella.

- En oo jouluihminen, tää oli Kaarlen idea. Syytän häntä kaikesta, Hynynen velmuilee.

Todellisuudessa rokkari odottaa kiertuetta innolla.

- Mie luulen, että tollanen neljän keikan rypäys on kuitenkin sillä tavalla helppo, että siinä nyt ei kuolemaan kuitenkaan ehdi, vaikka toi seurue pikkasen vaaralliselta ja riskialttiilta kuulostaakin. Tää kuulostaa siltä, että tästä tulee liian hauskaa ja sehän tarkoittaa totaalista katastrofia. Se pelottaa, mutta toisaalta me ollaan ammattimiehiä. Kyllä me selvitään tästä, Hynynen juttelee.

Kotiteollisuus ja Viikate haluavat tarjota yleisölle vaihtoehdon perinteisille pikkujouluille.

- Kerrankin on pikkujouluohjelma kohdillaan, ettei tarvii mitään v*tun nukketeatteria mennä kattomaan. Nyt on oikeen rokille haiseva homma. Piparii tulee niin perkeleesti ainakin meille soittajille, Hynynen uhoaa.

Luvassa on myös ainutlaatuinen yhteisesiintyminen.

- Luultavasti lavalla nähdään myös tämmöistä erikoistoimintaa, että siellä on ainakin yhden kimppabiisin ajan molemmat bändit lavalla, Hynynen paljastaa viitaten yhtyeiden Adventti-joulusinkkkuun.

Lähteet: YleX