Hyppää pääsisältöön

Mainostoimisto irvailee: Lapset ja vanhukset avuksi viraalivideoiden tehtailuun

Kaipaatko viraalivideollesi huomiota?

Buyral on kanadalaisen mainostoimiston irvailuvideo viraalivideoiden tehtailulle.

Kanadalainen mainostoimisto on julkaissut hauskan videon siitä, miten heillä hoidetaan suosikkivideoiden massatuotanto. Pilanpäiten tehdyllä videolla nähdään muun muassa eri ikäisistä koottu klikkaajien armeija työssään. Koululaisille ja vanhuksille on tarjolla omat työmallit. Yksi mummo kertoo kameralle, että hän saa klikattua yhdelle videolle keskimäärin 300 katselukertaa tunnissa.

Viraalivideoiden mestariksi julistautuva mainostoimisto on luonut klikkikaupalleen nimen: Buyral. Sen sivustolla luvataan vajaan 60 Kanadan dollarin hintaan jopa 25 miljoonaa katselukertaa asiakkaan videolle.

Vaikka videossa irvaillaankin klikkitehtailulle, kyseessä on netissä yleistynyt bisnes. Katsojia ja klikkauksia on myynnissä - kuten some-seuraajiakin.

Lähteet: Los Angeles Times