Hyppää pääsisältöön

Atletico Kumpula -laulaja: Joel Melasniemi on varmaan parhaillaan kylpemässä Havis Amandassa ilman vaatteita

Atletico Kumpulan laulaja Kyösti Salokorpi soittaa myös Scandinavian Music Groupissa koskettimia. Mies veikkaa bändikaverinsa innostuneen Yhdysvaltojen presidenttivaalien tuloksista melkoisesti.

Atletico Kumpula Nenämaratonin vieraana // Kuva: Maria Rautio

YleX:n Nenämaratoni-lähetyksen haastattelussa käynyt Kyösti Salokorpi paljastaa, että Joel Melasniemi on fanaattinen Yhdysvaltojen sisäpolitiikan seuraaja.

- Hän katsoo yöt läpeensä poliittisia tv-ohjelmia ja nyt hän tietysti valvoi Yhdysvaltojen vaalien vuoksi, poppari alustaa.

YleX:n Ile kertoi Melasniemen ilahtuneen Ilen Facebook-päivityksestä, jossa tämä kertoi nukkuneensa paljon. Melasniemi tietysti oletti Ilen nukkuneen valmistuakseen Yhdysvaltojen vaaleihin, eikä suinkaan 55 tunnin suoraan radiolähetykseen.

- Hän on nyt niin innoissaan Obaman voitosta, että varmaan kylpee parhaillaan Havis Amandan suihkulähteellä Salokorpi vitsailee.

Salokorpi toi Nenäpäivän huutokauppaan mukanaan pienen lelupianon.

- Se on kiinalainen flyygelityylinen pieni piano. Ostin sen markalla kirpparilta 90-luvulla. Jos soittaa näin pienellä pianolla, niin näyttää itse isommalta, Salokorpi hymyilee.

YleX:n Nenämaraton on osa Nenäradio-viikkoa, jolla kerätään lahjoituksia kehitysmaiden lapsille. Osallistua voi huutokauppassa, tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Kannustamme kaikkia lähettämään Mitä tapahtuu torstaina kello 14:44?Nenäradiolle!

Lähteet: YleX