Hyppää pääsisältöön

David Guetta puolustelee soittotaitojaan

David Guetta on joutunut puolustelemaan soittotaitojaan, kun Deadmau5 tylytti hänen vain kävelevän lavalle ja painavan play-nappia.

David Guetta // Kuva: www.davidguetta.com

Deadmau5 sanoi, että David Guettan livesetistä puuttuvat taidot ja miehen turvautuvan keikoillaan kahteen iPodiin ja mikseriin. Guetta puolustautuu perustellen, että soittaa omia biisejään ja on tehtyt vuosikausia töitä dj:nä ennen läpimurtoaan.

- Kun soitan, kuulette minun soittavan omaa musiikkiani. Keikoillani kuullaan myös julkaisematonta musiikkia. Muutan jokaista biisiä, jonka soitan tehden niistä ainutlaatuisia. En soita samaa musiikkia mitä radiossa kuullaan.

Guetta sanoi myös, että hänen keikkojensa salaisuus piilee vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

- Soitin vuosia erilaisilla klubeilla ja opin kantapään kautta. Monet kuuluisat dj:t aloittavat kotituottajina ja julkaisevat hittibiisin päätyen soittamaan tuhansien ihmisten eteen. Minä soitin kuutena iltana viikossa, kahdeksan tunnin settejä. Opin kommunikoimaan yleisön kanssa, joten osaan sen nyt. Se vuorovaikutus ihmisten kanssa on minulle merkittävä asia.

Lähteet: NME