Hyppää pääsisältöön

Sade tulee marraskuussa

Kun huhtikuussa kirpputorilla tulee vastaan hienoja piparkakkumuotteja viidellä sentillä kappale, kannattaa ostaa. Näin minäkin tein.

 

Kuitenkin kotona kaapin päällä odottelee jo iso purkillinen muotteja sopivia piparinleivontakelejä. Harakkamaiseen tapaani mietin, kuinka saisin ihanasti patinoituneet läkkipeltiset muotit esille, itseäni ilahduttamaan.

Yksi vanha pilvimuotti erottui ylitse muiden. Hieman jo taipunut muodostaan ja monet kakkuset varmasti leivottuna. Ajatukset kääntyivätkin poispäin joulusta. Sadepilvihän sopisi koristamaan enemmänkin marraskuista miljöötä.

Sade tulee marraskuussa

Sade tulee marraskuussa

Sade tulee marraskuussa

Marraskuun sumuiset sadeaamutkin tarvitsevat oman viimeistelynsä. Niinpä vasaralla ja terävällä ruuvinpäällä paukutin piparkakkumuottiin reiät, pujotin korupiikit reikiin ja viimeistelin sadepilveni kimaltavilla kristalleilla.

Sade tulee marraskuussa


Sade-ja pilvialueet

Linkit:

Lue myös - yle.fi:stä poimittua