Hyppää pääsisältöön

Viimeinkin järkevää käyttöä poikaystävälle

 

Tiedätte mikä prosentti on.

Niitä on alkoholissa, mielipidetiedusteluissa, veroissa ja alennusmyynnissä. Prosentit voivat siis olla joko hyviä tai pahoja. Sen vuoksi niitä luontevasti käytetään sekä hienojen että huonojen asioiden mittaamiseen.

Hiljattain tehdyn ahvenanmaalaisperäisen pikku mielipidetutkimusten mukaan monta prosenttia asioista, joista nuorten naisten ystävättäret soittelevat toisilleen, koskevat sitä, että jokin, mitä joku tuttu tai vaikkapa esim. poikaystävä on tehnyt, ottaa päähän. Luontevasti laajentaen se mikä koskee poikaystäviä, koskee myös avo- ja aviomiehiä.

Miehen toimet (tai epätoimet) luovat aggressiota naisessa, ja naisen aggressio vastavuoroisesti luo aggressiota miehessä, joka olisi vain halunnut olla rauhassa ja vaikka koppuloida jotain tietokoneen parissa tai jätkien kaa.

Aggressio - samoin kuin itsekkyys - on voima, jota ilman ihmiskunta tuhoutuisi kuin best laid schemes o’ Mice an’ Men, kuten Robert Burns sanoisi jos vielä elää saisi. (Ei saa, valitettavasti, vaikka etevä runoiluissaan oli hän tiämmä. Mutta jos vielä eläisi niin sikavanha olisi; 217 vuotta ja muutama kk:tta. Uskomaton ikä on se, etenkin runoilijalle, kerta monet runlilijoista elää  t * o * s * i   ruokotonta elämää. Tietäisittepä vain! Kauheaa ajatellakin sitä, että miten voivatkin olla ruokottomia ne. Päivittäin!)

Jos vauvalla ei olisi itsekkyyttä ja aggressiota vaatia pontevasti ruokaa, niin ei todellakaan olisi mielekkäälliseä lyödä vetoa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. (En tiedä onko nytkään mielekkäälliseä luoda vetoa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, mutta siitä ei puhuta tässä; tulee liian huono mieli heti.)

Kumminkin. Siksi kun aggressiossa piilee paljon energiaa, kannattaa ottaa käyttöön sekä naisen aggressio poikaystävää / miestä kohtaan, että miehen aggressio, joka kumpuaa kaikuna takaisin naisen aggressiosta ja ärtymyksestä. Ja panna ne palvelemaan hyviä tarkoitusperiä.

Vuonna Y matkatessani Niilin suistossa näin pikku kylässä vesipumpun, jossa aisaan sidottu härkä kiersi ympyrää - rätti silmillä, ettei olisi tajunnut kiertävänsä ympyrää - ja liikkeellään se pumppasi vettä peltojen kasteluun.

Edelleen, samoilla reissuilla ihastuin itämaiseen kahviin (jossa käytetään kardemummaa mausteena). Arabialaisessa kahvissa kahvi jauhetaan todella hienoksi. Myös kardemumma on jauhettua, mutta ei niin hienoksi jauhettua.

Kuten tiedämme, parhaan kahvin saa tuoreista pavuista (tai siis kuivatuista ja paahdetuista, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan) ...jotka jauhetaan vasta kotona.

Siinäpä mainio käyttö aggressiolle: poikaystäväkäyttöinen mylly!

Netin myllynkivitukusta tilataan jauhinkivet, ja rakennetaan valjaat; poikaystävä valjaisiin, pavut kiville ja voilà - poikaystävä (ehkä side silmillä) kiertämään ympyrää, ja pian tuoreen, vastajauhetun kahvin ihana tuoksu täyttää pirtin kuin vedenpaisumus jossa veden tilalla on on kahvin tuoksua.

Millaista kahvia vieraille saisi olla? Arabialaiskahviin tai espressoon poikaystävä saa myllynkivivaljaissaan juosta kipikapi todella kovaa, ettei kahvin jauhamiseen mene koko ehtoota. Siinäpä tulee hoidetuksi workoutit, iltalenkit ja muut aerobisuudet, ja kahvi jauhiintuu ekologisesti, lenkkimakkara- ja kaljaenergialla!

Ja katsellessa poikaystävän tai miehen rehkimistä naisen sappi talttuu - kuten käy myös miehen sapelle; uupuneesta mylläristä ei ole riitelyvastusta, vaan iltakahvin jauhamisen jälkeen kuuluu tyytyväinen mieshenkilökuorsaus makuukeljasta, ja asunnon nais saa lukea muotiblogea rauhassa kuin Bambi, ottamatta päähän häntä. ("Kuuluukin ehkä olevan niin, että pissikset tietoisesti karnevalisoivat omaa asemaansa, päin vastoin kuin luulisi että eivät tietoisesti karnevalisoisikaan sitä he !")

Koska jokaisessa miehessä asuu pieni tuunaaja, ja jokaisessa naisessa pieni sisustaja (”eikun olisiko sittenkin parempi jos tämä olisi tuolla, tuo tossa, ja tää tuolla... vai ehkä sittenkinkö...”) ...niin ehkä kannattaisikin pelkän kahvimyllyn asemesta luoda poikaystäväkäyttöinen yleiskone, jossa olisi traktorin voimanoton tapaan pyörä, joka pyörisi poikaystävän  rehkimisen avulla, ja jonka voisi kahvimyllynkivien ohella kytkeä pyörittämään pesukonetta, kännyköidenlatausdynamoa, leipäjauhon jauhinkiviä, astianpesukonetta, taikinan vatkaajaa, keskuspölynimuria, jouluvalojen dynamoa - you name it!

Ja jollei muuta jauhettavaa olisi, poikaystävä voisi isoa dynamoa pyörittämällä jauhaa sähköä, ja sähkövastus lämmittäisi lämminvesiboileria, säästäen täten energialaskuissa - kuntoilumenoista puhumattakaan.

Ei salimaksuja! Ei auton bensiinin ostoa sählytreeneihin ajelua varten. Ainoastaan hyvät myllynpyörityskävelykengät kerran vuodessa tai parissa, ja matonkuderättiä vetovaljaiden pehmusteeksi, siinä kaikki!

Ei enää turhia riitoja! Ja hyvää, tuoretta kahvia, tuoreita sämpyläjauhoja, puhdasta, ekologista sähköä jne, joka päivä - omasta myllystä!

Ryhtykää toimeen jo tänään.

Ja kertokaa tuloksista muidenkin innostamiseksenne!

Toivoo:

mk

Kuuntele tästä:

 

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Näkökulmat

 • Ajatuksilla iloa elämään

  Flamingot onkin kai valkoisia. (Sei liity tähän mitenkään.)

  Ajatuksista on paljo harmia elämässä! Monesti ne tuo harmia pääähän. Ja joillekin vatsaan, esmes närästäen häntä sisältä. Mutta voi joskus olla iloakin niistä.

 • Energiatilanne kulissien takana

  Kierrätys-opettavainen kansalaiskertomus Kajolta.

  ..Valitettavasti huippukoulutetullekin ammattilaiselle, jonka vuotuinen työaika on kaksi minuuttia, palkkatulon auvo jää onnettoman pieneksi, lomarahoineenkin...

 • Luurailijat

  Omat haasteensa on siinä, jos puolet on näkymättömiä.

  Ken kurja olisi sattunut muutoshetkellä olemaan kelteisillään, hän joutuisi pysyttelemään ilkialastonna, jos mieli pysyä muiden huomaamattomissa..

 • Yhtenä hetkenä vain

  Yksinäisyys was here.

  Hiukan oli kepakko lyhyt tökkimiseen ja tutkimiseen, mutta kuivuuttaan kalahteli kivasti, kun sen sivulla kepitteli ison kiven kylkeen.

 • Kopioelämää

  Monenlaista saisi aikaan vaikka jo 150 miljardilla.

  "Ilomantsilaisbaarista poistuvien humalikkaiden ad hoc kännirallatuksistakin jouduttaisiin maksamaan tekijänoikeusmaksu"

 • Koulun hiihtopäivä (!!)

  Näin riivaa Saatana meitä, opinahjojen avulla.

  Pieni hiihtäjäparka uursi latua niin syvällä monimetrisessä hangessa, ettei sieltä hanki-urasta illalla hiihtäessään nähnyt kuin noin 2° kapean viirun tähtitaivasta, jos pipo silmillä edes jaksoi yrittää katsoa lumisesta ”ojastaan” ylös kuin Oscar Wilde.

 • Pieniä lämmön pilkahduksia

  Itsen varhaiskasvattumismuistelua, vaatimattomin annein.

  Koska noihin aikoihin ei ollut tietokoneita, nettiä, eikä paljon mitään muutakaan (paitsi verot, sairausvakuutustoimisto, invaliidien kioski, perunannosto, kuolema ja poliisi), piti lapsena keksiä jotakin tekemistä, että olisi ollut jotakin tekemistä.