Hyppää pääsisältöön

MTV EMA: Bieberille ja Swiftille kolme pystiä, Rihanna jäi nuolemaan näppejään

Rihanna kahmi eniten ehdokkuuksia MTV Europe Music Awards -gaalaan, mutta jäi lopulta tyystin palkinnoitta.

Taylor Swift // Kuva: EPA

Frankfurtissa juhlitun MTV-gaalan suurimpia voittajia olivat Justin Bieber ja Taylor Swift, jotka kumpikin veivät mukanaan kolme pystiä. Bieber pokkasi parhaan miehen, parhaan pop-artistin ja parhaan World Stage -livekeikan palkinnot. Swiftille puolestaan menivät parhaan naisartistin, parhaan live-esiintyjän ja parhaan ulkonäön palkinnot.

- Drei? Drei? En voi uskoa, että te palkitsitte minut kolmesti, viidessä kategoriassa ehdolla ollut Swift hehkutti 7000 fanin edessä.

Tämänvuotisen MTV EMA -gaalan odotetuimpia hetkiä oli internet-sensaatio Psyn Gangnam Style -esitys. Frankfurtilaiset saivat nähdä Psyn ilmiöksi noussutta ilmaratsastusta, eikä ihme, että Gangnam Stylen video palkittiin gaalassa myös vuoden parhaana musiikkivideona.

Eniten ehdokkuuksia (6) gaalaan kahminut Rihanna ei voittanut tänä vuonna yhtään palkintoa. Kaikki palkitut voit katsoa tästä.

Lähteet: Reuters