Hyppää pääsisältöön

Tässä laulussa mimmi saa niin paljon kyytiä, ettei muista enää nimeään

Kyllähän tämä vahvasti tuoksuu yhden-hitin-ihmeelle.

Wax-artistin Rosana-sinkun kansi, jossa kellertävän ruseahkolla taustalla naisen profiili. // Kuva: levynkansi

WAX: ROSANA

Jokunen vuosi sitten videopalvelu YouTube'ssa katsottiin hillittömiä määriä videota, jossa joku randomjäbä räppäsi autoa ajaessaan Stephen Marleyn _Traffic Jam-_kappaleen päälle. Tuo randomjäbä on Wax,tämän viikon tehotarkastettava artisti.

Nettitähdestä ei ole tullut kovin nopeasti levyttävää tähteä sillä unelmadiili Def Jam Recordingsin kanssa päättyi erinäisiin ongelmiin. Nyt on hätiin saapunut Saksan Warner Music ja sen kautta on julkaisussa pikkutuhma korvamato nimeltänsä Rosanna.

Kyltymättömästä miestennielijästä kertova kappale on varsinkin videonsa puolesta nuorten miesten suosiossa ja ei ole kovin vaikeaa ennustaa tälle biisille valoisaa tulevaisuutta. Sanoituksen pikkutuhmuudet, meksikolaistyyppiset mariachimausteet ja kerrasta päähän iskostuva kertosäkeistö tekevät tästä biisistä takuuvarman hitin.

Yhden-hitin-ihmeen-ainekset ovat siis olemassa, mutta se ei haittaa kun tarjolla on täsmäisku syksyn keskelle. Mikäs se mimmin nimi nyt sitten onkaan?

Kuuntele kappale radiosta klo 17 jälkeen ja kommentoi Toni Laaksosen tehobiisiä.