Hyppää pääsisältöön

Uudessa kirjassa ennen julkaisemattomia kuvia Kurt Cobainista

Uusi kirja avaa näkymän Cobainin maailmaan ennen suurmenestystä. (oheinen kuva ei ole ennen julkaisematon)

Kurt Cobain // Kuva: Sub Pop

Vuonna 1994 menehtyneestä Nirvana-laulajasta Kurt Cobainista on julkaistu aiemmin näkemättömiä kuvia. Bruce Pavittin tänään julkaistava sähköinen kirja Experiencing Nirvana keskittyy Nirvanan vuoden 1989 Euroopan kiertueeseen, jolloin yhtye oli vielä varsin tuntematon ja suurimmat hitit julkaisematta. Kirjan sivuilta löytyy lukuisia ennen julkaisemattomia kuvia Cobainista. Kuvat eivät ole promo-tarkoituksiin otettuja, vaan välähdyksiä yhtyeen vaatimattomasta kiertuearjesta.

Bruce Pavitt on yksi legendaarisen Sub Pop -levymerkin perustajista ja kuului Cobainin ammattiliseen lähipiiriin.

Entertainment Weekly on saanut julkaista osan kuvista sivuillaan.

Lähteet: EW, Wikipedia