Hyppää pääsisältöön

Karri Koira: C-kasetti on siistein formaatti, mitä voi olla

Kuun lopussa debyyttialbuminsa julkaiseva Karri Koira vieraili Ylen Aamu-tv:ssä ja fiilisteli c-kasetin nostalgiaa.

Karri Koira // Kuva: Ninni

Musahifistelijät ovat haalineet jo vuosia hyllyihinsä vinyylejä nostalgiamielessä, mutta nyt on c-kasetin vuoro. Ylen Aamu-tv:ssä vieraillut Karri Koira julkaisee K.O.I.R.A-debyyttialbuminsa nimittäin myös c-kasettimuodossa.

- Kasetti on siistein formaatti mikä voi olla. Mä olen aina tykännyt kasetin soundista ja se pakettikin on kuin karkkiaski, joka avataan, Karri Koira sanoo.

Vanha kunnon c-kasetti on jäänyt vuosien saatossa cd-levyjen ja nostalgiavinyylien jalkoihin, eikä järin monella enää kotona olekaan kasettisoitinta. Karri Koira kuitenkin lohduttaa tuumaamalla, että kyllä niitä c-kasetin toistoon soveltuvia vekottimia kirppareilta löytyy. Artistilla on kotonaan kunnon kokoelma c-kasetteja.

- Kyllä meillä on sellanen hyllyllinen täynnä kasetteja. Joskus tulee sellanen fiilis, että pitää kuunnella kasetteja, Karri Koira sanoo.

Karri Koiran uusi single Lähe mun kaa julkaistaan 23. marraskuuta ja tuolloin päivänvalon näkee myös kappaleen musiikkivideo.

Lähe mun kaa kuullaan YleX:llä ensisoitossa 22.11., ja 30.11. julkaistava K.O.I.R.A soi YleX:llä vuoden viimeisenä Viikon albumina julkaisuviikollaan.

Vinyylin ja kasetin julkaisupäivä on 14. joulukuuta.

Lähteet: Yle Aamu-tv