Hyppää pääsisältöön

Miami Wiseguys

Miami Wiseguys julkaisi omakustanne-debyyttialbuminsa "More Steam" kesällä 2012. Hieman 80-luvulta tuoksahtavassa musiikissa luotetaan kauniisiin melodioihin ja jämäkkään soitantoon.

Miami Wiseguys-yhtyeen promokuva, jossa bändin jäsenet katsovat suoraan kameraan seisoen rivissä. // Kuva: kellari / Miami Wiseguys

Kotipaikkakunta: Kokkola

Musiikkityyli: pop, rock

Perustamisvuosi: 2009

Kokoonpano: Olli-Pekka Hylkilä - laulu; Tatu-Antti Hylkilä - kitara/taustalaulu; Tuukka Hylkilä - kitara/taustalaulu; Janne Ylikorpi - basso; Mikko Änäkkälä - rummut

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Suurena puujalkavitsien ystävänä nimestä pidän suunnattomasti! Melodiat ovat kohdallaan. Kappaleessa on tarttumapintaa ja siinä on korvamatopotentiaalia. Bändi soittaa hyvin ja etenkin laulaja on hyvä, lievästä rallienglannista huolimatta.

Vielä odotamme:

Kun yhtye ei välttämättä tee sitä kaikista muodikkainta musiikkia, niin biisit pitää olla kyllä pirun hyviä, joten kyllä tässä odotellaan persoonallisia, melodiallisia rokkibiisejä lisää.

Kristallipallo:

Ilman killeribiisejä, tai todellista persoonallisuutta, ei kasarivetoisella kitararokilla ole paljon mahdollisuuksia pyristellä valtavirran suosiossa. Keikkoja bändi varmasti pääse soittamaan ja kovalla työllä keikkojen kanssa pystyy omaa nimeään kasvattamaan.