Hyppää pääsisältöön

Tätä mieltä Tuomas Holopainen on Anette Olzonin mukanaolosta Nightwish-elokuvassa

Nightwishin Imaginaerum-elokuva esiteltiin tänään medialle. Stobe Harjun ohjaama leffa saa virallisen ensi-iltansa 23. marraskuuta.

Tuomas Holopainen // Kuva: Tomi Mikola

Tuomas Holopainen kertoi lehdistönäytöksessä YleX:lle, että hän on hyvin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka se eriskummallinen onkin.

- Valtavan helpottunut ja ylpeä olo oli kattoo se koko bändin kanssa leffateatterissa, Nightwishin keulakuva kertoo.

Elokuvan tekemiseen meni viisi vuotta ja idea muokkautui valtavasti matkan varrella.

- Aluksi oli tarkoitus tehdä lyhytelokuva jokaiseen Imaginaerum-levyn biisiin, mutta sitten Stobe Harju sai idean, että tehdään kokopitkä elokuva, jossa alkuperäinen idea jollain tavalla säilyisi. Ihan alkuperäinen idea ei toteutunut. Tää on hyvin kaukana siitä. Lopputuloksesta tuli kuitenkin parempi, Holopainen juttelee.

Muusikko ei ole pahoillaan siitä, että Nightwishin entinen laulaja Anette Olzon näyttelee vielä bändin riveissä elokuvassa.

- Ei tietenkään häiritse ollenkaan. Tää on vuosi sitten kuvattu. Silloin kun Anette oli vielä bändissä. Tää oli ihan yhteistuumissa tää ero. Ei siitä sen enempää, todellakaan. Tää on kuitenkin albumiin pohjautuva elokuva ja hän lauloi siinä, ei siinä oo mitään ihmeellistä, Holopainen perustelee.

Taiteilija ei aio jäädä lepäämään, vaikka yksi merkkipaalu onkin nyt leffan myötä saavutettu.

- Huikee fiilis, mutta ihan samalla hetkellä tuli semmoinen olo, että nyt äkkiä miettimään tulevaisuutta. Se ei ollut semmoinen pysäyttävä hetki, vaan se antoi potkun persuksille, että nyt aletaan keksiä jotain ihmeellistä parin vuoden päähän, Holopainen paljastaa.

Tuomas Holopainen: Se kuka seuraavalla levyllä laulaa on täysi mysteeri

Lähteet: YleX