Hyppää pääsisältöön

Tuomas Holopainen: Se kuka seuraavalla levyllä laulaa on täysi mysteeri

Nightwishin Imaginaerum-elokuva esiteltiin tänään medialle. Stobe Harjun ohjaama elokuva saa virallisen ensi-iltansa 23. marraskuuta.

Tuomas Holopainen // Kuva: YleX

Tuomas Holopainen kertoi lehdistönäytöksessä YleX:lle, että bändin tuore solisti Floor Jansen ei ole vielä varsinaisesti yhtyeen vakituinen jäsen, mutta hän on silti hyvin tyytyväinen laulajaan.

- Huikeeta suitsutusta on tullut ja yritetään myös bändin kesken suitsuttaa häntä aina tarpeen tullen. Oikeesti se on todella mahtava mimmi kaikin puolin. Hän tuli alle kahden vuorokauden varoitusajalla bändiin ja lentomatkalla Amsterdamista Seattleen opiskeli biisit ja siitä suoraan lavalle. Hän on todella hyvin kotiutunut bändiin. Meillä on ihan törkeen nastaa ja ihan kaikilla on parempi olla. Ehdottomasti vedetään kiertue loppuun yhdessä, Holopainen kertoo.

Vielä ei ole kuitenkaan varmaa, kuka laulaa Nightwishin seuraavalla levyllä, jota ryhdytään tekemään keväällä 2014.

- Se kuka seuraavalla levyllä laulaa, on täysi mysteeri. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Tuntuu siltä kun Floor on ollut kuukauden bändissä, että on turha mennä Vegasissa naimisiin, että sama se on seurustella vähän pidempään. Katsotaan onko tällä jatkuvuutta, kun mitään ei tarvitse päättää nyt, Holopainen muotoilee.

Katso Nightwishin keikkakuvat Valloittava Floor Jansen vakuutti Nightwishissa - katso keikkakuvat!

Lähteet: YleX