Hyppää pääsisältöön

True Blood -tähdestä uusi Tarzan?

Alexander Skarsgårdista suunnitellaan huhujen mukaan uutta viidakon kuningasta.

Näyttelijä Alexander Skarsgård // Kuva: EPA/Warren Toda

Uutta Tarzan-elokuvaa aletaan kuvata kesällä 2013. Leffa sijoittuu Kongon tasavaltaan, jossa Tarzan yrittää pelastaa maan sotapäälliköltä, joka hallitsee valtavaa timanttikaivosta. Apuna viidakon kuninkaalla on entinen palkkasoturi George Washington Williams.

Variety-lehti kertoo nettisivuillaan, että elokuvan ohjaajaksi pestatun David Yatesin ensimmäisenä toiveena päärooliin olisi True Blood -sarjasta tuttu Alexander Skarsgård. Viidakon kuninkaan rooliin on huhujen mukaan kaavailtu myös Henry Cavillia, Charlie Hunnamia sekä Tom Hardya. Williamsin roolin esittäjäksi huhutaan Samuel L. Jacksonia.

Skarsgårdin edustaja ja elokuvasta vastaava tuotantoyhtiö Warner Bros eivät ole vielä kommentoineet näyttelijävalintoja.

Lähteet: variety.com