Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Majurin kappaleesta Kato ny äijjää?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Majuri

Kuka? Majuri: Kato ny äijjää

Mitä? YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa kuullaan tänään tamperelaista rap-artisti Majuria, jonka tarttuvalla kertosäkeellä varustettu _Kato ny äijjää -_kappale pääsee kommentoitavaksi ja peukutettavaksi. Kyseinen biisi löytyy miehen vastikään julkaistulta Nätti-Jussi EP:ltä, joka tarjoilee vahvoilla taustoilla maustettua klubiräppiä seitsemän raidan verran. Artisti tunnettiin aiemmin taiteilijanimellä Majakka ja on ehtinyt vierähtää hyvä tovi, kun viimeksi hänen musiikkiaan on kuultu. Majurilla on myös takataskussaan uunituore levytyssopimus Universal Musicin kanssa ja debyyttialbumi julkaistaan ensi vuonna.

Hä? Majuri lisäsi Facebookkiin kuvan itsestään viime viikolla sähkökitaran kanssa Cosmic Studiolla. Taustalla näkyy pieni kehystetty kuva, jossa komeilee teini-idoli Robin. Kaikissa meissä asuu pieni Robin-fani!