Hyppää pääsisältöön

Julkkisten huutokauppa-kamasta huikeita summia – Pääskysaaren nahkasaappaista yli 500 euroa!

Nenäradio keräsi lahjoituksina maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi lähes 110 000 euroa. Tämän lisäksi Nenäradio huutokauppasi tunnettujen suomalaisten tavaroita 16 000 euron arvosta.

Jenni Pääskysaari lahjoitti huutokauppaan upeat saappaat.

Huikeassa Näin sujui radiohistoriallinen 55 tunnin Nenämaraton - katso video!vierailleet julkkikset toivat YleX:n Nenäradion huutokauppaan mitä erilaisempia tavaroita. Eniten huudettiin Jenni Pääskysaaren lahjoittamista nahkasaappaista. Arvostamme suuresti kenkäfetis… anteeksi, voittajahuutajan tarjoamaa 530 euroa.

- Saappaiden käyttötarkoitukset on moninaiset. Usein miehet kyselee multa nahkasaappaista, Pääskysaari paljasti YleX:lle.

Toiseksi eniten huudettiin Saipan kapteenin Ville Kohon pelipaidasta, loppusumma nousi peräti 450 euroon. Koho on pelannut tällä kaudella samainen paita päällään. Paidassa on myös joukkueen kummien, eli YleX Iltapäivän juontajien nimmarit.

Kolmanneksi eniten huudettiin Mokoman maailmankiertueelle tehdystä taustakankaasta. Kangasta ei ole kertaakaan käytetty. Mokoma kertoi olevansa erittäin ylpeä eteläkarjalaisten menestyksestä huutokaupasta, viitaten tietenkin Saipan pelipaitaan. Yhtyeen keikkakankaan hinnaksi tuli lopulta 430 euroa.

- Joku sanoi siitä taustalakanasta, että niin, toisaalta, kyllähän olohuone pitäisi tapetoida, yhtyeen kitaristi Kuisma Aalto nauraa.

- Joku yksinelävä mies, veikkaisin, laulaja Marko Annala jatkaa.

Myös YleX Iltapäivässä edelliskesänä yllätysilolaulujaan esittäneen Posteljoonan, eli Joona Kortesmäen lahjoittamasta räätälöidystä biisistä tarjottiin sievoiset 345 euroa. Yleltä kerrotaan, että huutaja olisi isä, joka osti kappaleen pienille lapsilleen.

YleX:n päheintä ysäjytkettä tarjoilevan Parasta Ennen! -ohjelman Matti Airaksisen nimmareilla varustetusta Timanttista jyystöä Vol. 1 -levy huudettiin 270 eurolla.

Muita huutokaupattavia tuotteita olivat muun muassa Happoradion laulaja Aki Tykin aurinkolasit, Pertti Jarlan "Rivo Riitta meets Nenämaraton" -henkinen piirros, Robert Heleniuksen pelipaita ja Apulannan Tonin zombiehyökkäyksestä selviytynyt paita.

Nenäradiossa olivat mukana kahdeksan suomalaista radiokanavaa Radio Novasta NRJ:hin. Nenäradioiden huuto.net-tuotteet keräsivät yhteensä 16 000 euroa, josta YleX:lle lahjoitettujen tuotteiden osuus oli 4 000 euroa.

Lähteet: YleX