Hyppää pääsisältöön

Robin the Movien ohjaaja: En tiennyt, miten mielenkiintoiseen vaiheeseen Robinin elämässä pääsemme

Teinisensaatio Robin Packalenin vaiheista kertova Robin the Movie esiteltiin tänään medialle. Inari Niemen ohjaama elokuva saa mailman ensi-iltansa ensi lauantaina Robinin konsertissa 1. joulukuuta.

Robin // Kuva: Hanne Kautto

13-vuotiaana Frontside Ollie -kappaleella suosioon singonneesta Robin Packalenista tehty elokuva sukeltaa kulissien taakse. Ohjaaja Inari Niemi kertoi elokuvan medianäytöksen jälkeen, ettei elokuvasta olisi voinut millään ilveellä tehdä surkeaa, sillä meininki kuvauksissa ja kulissien takana oli niin hyvä.

- Kun lähdin keväällä mukaan en tiennyt, miten mielenkiintoiseen vaiheeseen Robinin elämää päästään, Niemi sanoo.

Niemi kertoo, että elokuva on toki pääasiallisesti Robinin faneille suunnattu, mutta tehty siten, että myös täysin Robinista tietämättömät saavat ilmiöstä kiinni.

- Tässä on aiheita, jotka kiinnostaa muitakin kuin faneja. Että miten tällainen 13-vuotias poika pärjää tässä pyörityksessä, Niemi jatkaa.

Robin the Movie on kuvattu kesän aikana, joten elokuvassa nähdään paljon keikkoja, niihin valmistautumista mutta samalla myös levyntekoa ja taustaa sille, millä tavoin biisit ovat syntyneet.

Elokuvan teon aikaan Robin kamppaili äänenmurroksen kanssa, valmisteli uutta levyä ja teki omia biisejä.

Elokuvan maailman ensi-ilta on lauantaina 1. joulukuuta Helsingin Hartwall Areenalla ja elokuvateattereihin leffa pyörähtää 5. joulukuuta.

Lähteet: YleX