Hyppää pääsisältöön

Will.I.Am ja Britney Spears kehottavat kansaa huutamaan

Will.I.Amin ja Britney Spearsin Scream And Shout soi Tytti Shemeikan Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Will.i.am feat. Britney Spears: Scream and shout // Kuva: www.britney.com

Vuonna 2010 The Black Eyed Peasin laulajatar Fergie paljasti, että yhtyetoveri Will.I.Am on työstämässä uutta sooloalbumia. Herra nyökytteli vieressä ja paljasti, että loppuvuonna 2011 julkaistaan soololevy Black Einstein! Kun tuon vuoden viimeinen kvartaali oli käsillä, Will.I.Am totesi albumin nimen muuttuneen Black Einsteinista #willpoweriksi ja julkaisupäivän siirtyneen vuodella.

Vielä tähänkään päivään mennessä Will.I.Amin neljättä sooloalbumia ei olla kuultu, vaikka vuoden sisällä soittimessa onkin saatu pyöräytettyä peräti viisi singlelohkaisua. Viimeisimmän sinkun tahdissa jammaillessa jaksaa kyllä odottaa ensi vuoteen, jolloin albumikokonaisuus lävähtää julkisuuteen!

Will.I.Am on napannut kainaloonsa Britney Spearsin ja kehottaa kaikkia kiljumaan ja huutamaan. Kaksikko on viimeksi nähty yhdessä The X-Factor USAn tuomaroinneissa, joissa yhteistyö sujui vaivattomasti. Vähintään yhtä helppoa kaksikon kimppaduuni on Scream And Shout -biisissä. Tanssilattiat ja lounget valtaava ralli koukuttaa kuulijan sulavasti vaihtuvalla temmollaan ja Britneyn Gimme More -hitistä tutulla "Britney Bitch" -lainauksella. Loppuvuoden koukuttavin popkappale on tässä.

Tekeekö mielesi huutaa ja kiljua Will.I.Amin ja Britneyn tahtiin? Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).