Hyppää pääsisältöön

Maanmiehet buuasivat Justin Bieberille

Teinipoppari ei ole kotimaassaan niin suosittu kuin muualla maailmassa.

Justin Bieber Meksikossa 2012 // Kuva: EPA/MARIO GUZMAN

Poptähti Justin Bieber sai kunnian esiintyä kanadalaisen jalkapallon sadannessa Grey Cup -mestaruusottelussa. Kanadasta kotoisin olevaa teinipopparia ei kuitenkaan otettu vastaan avoimin sydämin. Access Hollywood -sivuston mukaan Bieberille buuattiin, kun tämän kasvot näytettiin jättiruudulla ja kun juontaja mainitsi popparin nimen.

Nihkeä vastaanotto jatkui jopa Bieberin esiintymisen ajan, kun tämä esitti sikermän Boyfriend ja Beauty and a Beat -kappaleista. Bieber itse ei välittänyt huonosta kohtelusta vaan kiitti maataan ja kertoi rakastavansa sen ihmisiä. Lisäksi poppari mainitsi asian myöhemmässä twiittauksessaan.

- Olen kunnioitettu, että sain esiintyä maalleni... Onnea toiselle puolikkaalle. Älkää koskaan kävelkö pois haasteesta, Bieber kirjoitti vihjailleen omasta haasteestaan.

Bieberin lisäksi puoliaikashow’ssa esiintyi nouseva kanadalaistähti Carly Rae Jepsen, joka sai myös alkuun nihkeää kohtelua yleisöltä. Maanmiehet kuitenkin lämpenivät poptähtöselle tämän esittäessä Call Me Maybe ja This Kiss -hittinsä.

Lähteet: Access Hollywood, Digital Spy