Hyppää pääsisältöön

Don Johnson Big Bandin perinteisellä joulukeikalla yllätyksiä: Kyseessä Don Johnsonin 63-vuotissyntymäpäivä

Don Johnson Big Bandin Tavastian joulukeikalla ovat mukana Pekka Kuusisto, Petteri Sariola sekä Eva & Manu.

Don Johnson Big Band 2012

Don Johnson Big Bandin viidennen albumin julkaisua juhlistava Fiesta-kiertue päättyy kymmenenteen perinteiseen joulukeikkaan Helsingin Tavastialla 15. joulukuuta. Luvassa on tiedotteen mukaan erityistä herkkua sekä musiikin että pipareiden muodossa.

Tavastian lavalle bändin kanssa nousevat viulisti Pekka Kuusisto, kitaravirtuoosi Petteri Sariola sekä suomalaisten rakastama indiefolk-kaksikko Eva & Manu. Petteri Sariola sekä Eva & Manu ovat mukana myös Tampereen Yo-talon keikalla 14.joulukuuta. Kaikki edellä mainitut artistit esiintyvät myös Fiesta-albumilla, samoin kuin Emma Salokoski, Tuomo, Felix Zenger, Noah Kin, Selja Felin sekä joukko muita suomalaisia muusikoita.

- Paitsi että Tavastialla juhlitaan perinteistä joulukeikkaa jo kymmenettä kertaa, on joulukuun 15. päivällä meille myös toinen, jättiläismäinen merkitys. Kyseessä on Don Johnsonin 63-vuotissyntymäpäivä, yhtye fiilistelee.